We hadden er zin in..

Aanstaande zondag stond eigenlijk de start van Duchenne Heroes 2020 gepland. We hadden er zin in. Hadden een team, maar liefst twee tenues met logo’s van supergave sponsors. Gesteund door geweldige vrijwilligers en enthousiastelingen. En natuurlijk Cody en Noud als onze teamcaptains.

Helaas. Een vleermuis gooide een virus tussen de spaken en Duchenne Heroes werd uitgesteld naar 2021. Ook onze jaarlijks Bike Event (in 2019 ruim 700 bezoekers!) vanaf Vandeoirsprong werd geannuleerd. En we hebben zojuist besloten om Rock4Duchenne te verzetten naar volgend jaar.

Een lang verhaal kort: 2021 wordt een fantastisch jaar! Met een Rock4Duchenne Open Air, een Bike Event rond Hemelvaart met de beste after party van Brabant EN natuurlijk in September Duchenne Heroes 2021 in ons fantastische tenue met al die fijne sponsors erop.

Aanstaande zondag staat een rit met team Go4Duchenne gepland. Geen start in de Vogezen, wel vertrek vanaf De Markt in Oirschot. Geen route door de Vogezen, wel rondje Campina. Geen Checkpoints met soep en sportdrank, wel pauze op De Parade met een Bossche Bol. Geen finish op een camping in Frankrijk, wel een biertje na afloop bij Vandeoirsprong.

We hebben er zin in!