Sponsor direct

Wil jij meteen actie ondernemen en een financiële bijdrage leveren, ga dan naar de site van Duchenne Heroes en sponsor ons team Duchenne Heroes – team Go4Duchenne. direct!

Sponsor direct

Je kunt daar een persoonlijk bericht achterlaten voor de Heroes en kiezen of jouw bericht en donatie openbaar getoond wordt op de website van Duchenne Heroes. Je kunt direct betalen (iDEAL, Creditcard of Bancontact) of kiezen voor overboeken, dan ontvang je een betaallink met het verzoek deze binnen 14 dagen te voldoen. In alle gevallen ontvang je een bevestigingsmail, waarin je zelf (bedrijfs)gegevens kunt invullen en een factuur opmaken.

Steun Duchenne en sponsor!

Wat is er veel veranderd! In 2006 leefden Duchenne kinderen vaak niet langer dan 16 jaar en nu studeren ze en vinden een baan. Dat is een ongelofelijk resultaat! Mede dankzij de impact van Duchenne Heroes is de kwaliteit van leven voor Duchenne patiënten sterk verbeterd!

Sinds de start van Duchenne Heroes in 2006 realiseerden de Heroes een sponsoropbrengst van ruim 16 miljoen voor Stichting Duchenne Parent Project! Met dit geld wordt onderzoek gefinancierd waarmee behandelingen en medicijnen ontwikkeld worden die kinderen met Duchenne een beter en langer leven bieden.

Duchenne Parent Project (DPP) is een ouderorganisatie, waarbij Stichting The Event Foundation het event Duchenne Heroes organiseert en alle opbrengsten rechtsteeks doneert aan DPP. The Event Foundation is door de belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Hoe kun jij sponsoren?

Geef het signaal af dat jij het bestrijden van de ziekte Duchenne een warm hart toedraagt! Bedrijven ontvangen na betaling van hun sponsorbijdrage een officiële factuur van de organisatie van Duchenne Heroes. Let op: Vaak zijn particuliere giften en sponsorbijdragen aftrekbaar voor de aangifte inkomstenbelasting.

Logo Sponsor

Als dank voor jouw sponsoring van minimaal € 250,00, zetten we jouw logo – met een link naar jouw homepage – op onze website.  En we maken een groot spandoek met al onze sponsors. Hiermee krijgt jij exposure tijdens onze voorbereidende trainingen, bij de diverse events die wij organiseren (muziekfestival, toertocht) en uiteraard tijdens de week van Duchenne Heroes zelf. Iedere Logo Sponsor krijgt een persoonlijke vermelding in een van onze updates op Social Media (Linkedin of Facebook).

Team Tenue Sponsor

Tijdens onze trainingen, onze events en tijdens Duchenne Heroes steken wij het gehele team in opvallende teamkleding met uw logo erop. Een goede mogelijkheid om jouw bedrijf te koppelen aan sportiviteit en het goede doel: De kinderen met Duchenne! De kleding zelf wordt door ons betaald, dus een bijdrage gaat voor 100% naar het goede doel. Als Team Tenue Sponsor zetten wij uw logo ook op onze website en het spandoek.

Het teamtenue van 2024:

 

Er zijn twee tenues met verschillende logo’s. De prijzen zijn per tenue. Op verzoek kunnen bedrijven op 1 tenue bij elkaar geplaatst worden. De logo’s worden in het wit op het tenue gezet. De logo’s worden in kleur op het spandoek en de website gezet.

Na jouw toezegging voor shirtsponsoring ontvang je instructies voor het aanleveren van de logo’s en hoe jouw bijdrage te voldoen. Iedere Team Tenue Sponsor krijgt een persoonlijke vermelding in een van onze updates op Social Media (Linkedin of Facebook).

Meer weten over (kleding)sponsoring?

Vraag het aan jouw contactpersoon! Je kunt ook mailen naar info@go4duchenne.nl of contact opnemen met Hans van Esch (06-55209619), Jan van Aaken (06-20724880) of Rob van Overbeek (06-46067411).

Chocolade met een glimlach..

Weer terug van weggeweest: Een heerlijke chocoladereep van Team Go4Duchenne. En uiteraard gaat de volledige opbrengst naar onderzoek voor Duchenne. Lekker! Vanaf 1 februari 2024 te koop via al onze teamleden en verkooppunt ’t Bint aan de Markt 13 in Oirschot.

Een biertje met een glimlach..

Uiteraard kunt u in 2024 ook weer genieten van de heerlijke speciaalbiertje ‘le Sourire de Duchenne’, te koop bij Mitra’s Hans & Hans in Oirschot en bij jouw contactpersoon van ons team. En we hebben plannen voor een Limited Edition Radler 2.0, dus houd de social in de gaten. Meer info over dit heerlijke biertje? Check https://www.go4duchenne.nl/sourire/

Sponsor direct

Wil jij meteen actie ondernemen en een financiële bijdrage leveren, ga dan naar de site van Duchenne Heroes en sponsor ons team Go4Duchenne direct!

Sponsor direct