Steun Duchenne en sponsor!

“Vroeger kregen wij als ouders in één jaar hooguit een half miljoen bij elkaar. Nu is dat veel meer, dankzij jullie! En het werpt z’n vruchten af, op dit moment worden diverse medicijnen getest. Met hoopvolle resultaten! Maar er moet nog veel gebeuren tot er een goed werkend geneesmiddel beschikbaar is voor álle kinderen.” Elizabeth Vroom, voorzitter van Duchenne Parent Project.

Hoe kunt u sponsoren?

Geeft het signaal af dat u het bestrijden van de ziekte Duchenne een warm hart toedraagt! Bedrijven ontvangen na betaling van hun sponsorbijdrage een officiële factuur van de organisatie van Duchenne Heroes. Let op: Vaak zijn particuliere giften en sponsorbijdragen aftrekbaar voor de aangifte inkomstenbelasting.

Vrije donaties

Vrije giften zijn uiteraard van harte welkom. Dat kan direct via: https://duchenneheroes.nl/go4duchenne. U kunt daar een persoonlijk bericht achterlaten voor de Heroes en kiezen of uw bericht en donatie openbaar getoond wordt op de website van Duchenne Heroes.

Website sponsoring

€ 250,=  Logo met link op website. Tijdens de diverse uitingen (Facebook etc.) kan uw logo ook gebruikt worden.

Sponsoring teamkleding

Tijdens de tocht rijden wij in teamkleding met uw logo erop. Een goede mogelijkheid om uw naam te koppelen aan sportiviteit en het goede doel: De kinderen met Duchenne! De kleding zelf wordt door ons betaald, dus uw bijdrage gaat voor 100% naar het goede doel. Alle kledingsponsors krijgen bedrijfslogo met link naar eigen website.

Het teamtenue van 2020 / 2021:

Meer weten over (kleding)sponsoring?

Bel Roel van de Ven (06-5145 6541), Rob van Overbeek (06-4606 7411) of mail naar info@go4duchenne.nl.

WE HEBBEN ZOVEEL ENTHOUSIASTE SPONSORS GEVONDEN, DAT WE TWEE TENUES MET LOGO’S IN DE MAAK HEBBEN. DANK DAARVOOR!

Wilt u meteen actie ondernemen en uw financiële bijdrage leveren, ga dan naar de site van Duchenne Heroes en sponsor ons team Go4Duchenne direct!