Steun Duchenne en sponsor!

“Vroeger kregen wij als ouders in één jaar hooguit een half miljoen bij elkaar. Nu is dat veel meer, dankzij jullie! En het werpt z’n vruchten af, op dit moment worden diverse medicijnen getest. Met hoopvolle resultaten! Maar er moet nog veel gebeuren tot er een goed werkend geneesmiddel beschikbaar is voor álle kinderen.” Elizabeth Vroom, voorzitter van Duchenne Parent Project.

Hoe kunt u sponsoren?

Geeft het signaal af dat u het bestrijden van de ziekte Duchenne een warm hart toedraagt! Bedrijven ontvangen na betaling van hun sponsorbijdrage een officiële factuur van de organisatie van Duchenne Heroes. Let op: Vaak zijn particuliere giften en sponsorbijdragen aftrekbaar voor de aangifte inkomstenbelasting.

Vrije donaties

Vrije giften zijn uiteraard van harte welkom. Dat kan direct via: http://duchenneheroes.nl/go4duchenne. U kunt daar een persoonlijk bericht achterlaten voor de Heroes en kiezen of uw bericht en donatie openbaar getoond wordt op de website van Duchenne Heroes.

Website sponsoring

€ 250,=  Logo met link op website. Tijdens de diverse uitingen (Facebook etc.) kan uw logo ook gebruikt worden.

Sponsoring teamkleding

Tijdens de tocht rijden wij in teamkleding met uw logo erop. Een goede mogelijkheid om uw naam te koppelen aan sportiviteit en het goede doel: De kinderen met Duchenne! De kleding zelf wordt door ons betaald, dus uw bijdrage gaat voor 100% naar het goede doel.

  • € 350,= Shirt, op de mouw (4 posities beschikbaar)
  • € 250,= Shirt, voorkant op borst (2 posities beschikbaar)
  • € 350,= Shirt, achterkant op zak (3 posities beschikbaar)
  • € 350,= Shirt, achterkant boven de zak (2 posities beschikbaar)
  • € 500,= Shirt, zijpanden (2 posities beschikbaar)
  • € 250,= Broek, onderkant pijp (2 posities beschikbaar)
  • € 350,= Broek, bovenkant pijp (2 posities beschikbaar)
  • € 500,= Broek, Achterkant (1 positie beschikbaar)

Alle kledingsponsors krijgen bedrijfslogo met link naar eigen website.

Het teamtenue van 2019:

Meer weten over kledingsponsoring? Of overige vragen?

Bel Roel van de Ven (06 51 45 65 41) of mail naar info@go4duchenne.nl. Wilt u meteen actie ondernemen en uw financiële bijdrage leveren, ga dan naar de volgende link op de site van Duchenne Heroes en sponsor ons team Go4Duchenne direct!