Sponsor onderzoek EN krijg mooie GPX-routes cadeau

Op 12 september 2021 is het zover. Dan start – na een jaartje uitstel – de vijftiende editie van Duchenne Heroes. De mooiste meerdaagse off-road tocht van Europa. De opbrengst van Duchenne Heroes komt ten goede aan onderzoek naar Duchenne. Om geld in te zamelen hebben we afgelopen jaren als team Go4Duchenne onze eigen tocht – met start en finish Vandeoirsprong – op de kaart gezet. Vorig jaar hebben jullie deze moeten missen en ook dit jaar gaat dat niet meer lukken. Maar niet getreurd. Om jullie als fanatieke wielrenners of mountainbikers toch een beetje te verwennen, hebben we maar liefst 7 routes op GPX gezet. Voor een minimaal sponsorbedrag van € 10,- (Meer mag altijd. Voor € 25,= maak jij 30 minuten waardevol wetenschappelijk onderzoek mogelijk.) De routes kun je zelf – alleen of met jouw fietsmaatjes – gaan rijden.

Ik wil sponsoren EN de routes downloaden

KLIK HIER DAN REGELEN WE DAT

 

Over de routes

Op de Mountainbike:

Er zijn maar liefst drie routes te downloaden. De eerste twee routes off-road (50km en 65km) starten en finishen bij Vandeoirsprong, aan de Koestraat in Oirschot. In de buurt kun je gratis parkeren (Markt / Princehof) en na afloop kun je een welverdiend biertje pakken. Onderweg fiets je over lange bospaden, mooie singletracks en – we zitten niet voor niets rondom Oirschot – zul je ook de schoonheid en uitdaging van de Oirschotse Heide ontmoeten.

De derde route (70km) is een compleet nieuwe route. Deze start en eindigt bij De Kemmer in Oirschot. Ook daar zul je een stukje van de Oirschotse Heide meepikken. Maar verder zul je verrast worden door de vele bospaadjes, singletracks en jaagpaden langs het water die onze routebouwer Geert-Jan heeft weten te vinden rondom Eindhoven, Son, Gerwen, Nuenen, Aalst-Waalre en Best. Een hele mooie ‘Urban Challenge’ toegewenst!

Op de racefiets:

Er zijn een viertal routes beschikbaar: De 100/150km start en finisht ook bij Vandeoirsprong. Uiteraard kun jij deze ook op een andere plek oppikken. De route volgt bosrijke fietspaden en landweggetjes richting de Kempen om vervolgens halverwege richting de Drunense Duinen af te slaan. Let op: Als je 100km wilt fietsen, moet je de twee lusjes – voor de kilometervreters – overslaan. Zie kaart hieronder.

 

De derde route (74km) is overal in Oirschot op te pikken. Via de landelijk gelegen dorpjes rondom den Bosch kom je terecht in het mooie, waterrijke Oud-Empel. De vierde route (110km), ook te starten in Oirschot, maakt via Heeze, Leende en Soerendonk een internationale uitstap via Hamont en Achel om vervolgens via de Weebosch weer richting huis te keren.