Rock4Duchenne wordt uitgesteld tot 2021

🤘🏼🎸🔥 ROCK4DUCHENNE | BELANGRIJK BERICHT 🔥🎸🤘🏼
t.a.v. alle bezoekers, bands, acts, sponsors, leveranciers, teamgenoten.
Beste enthousiastelingen,
Rock4Duchenne, gepland op zaterdag 17 oktober, wordt uitgesteld. En dat is natuurlijk ontzettend jammer. Voor de organisatie, voor de bezoekers, voor de bands. En natuurlijk voor alle jongens met Duchenne. Maar ook begrijpelijk. Op dit moment is er teveel onduidelijkheid om te garanderen dat het event in de vorm die wij voor ogen hebben kan doorgaan.
Gekochte kaarten kunnen op de plek van aanschaf weer worden ingeleverd. Dat kan tot 1 november. Online kopers worden per mail geïnformeerd. Daarna gaat de volledige opbrengst van kaarten die niet worden ingeleverd naar het goede doel: Onderzoek naar Duchenne. Want dat onderzoek kan geen uitstel verdragen!
Gelukkig hoeft uitstel geen afstel te betekenen! Alle betrokken partners (bands, sponsors, mannen van de techniek, bouwers van het podium, leveranciers van de blauwe M&M’s, drukkers van kaartjes, posters en banners, etc) blijven aan boord. Hoewel het nog te vroeg is om de locatie en datum te noemen, broeden we op een Rock4Duchenne Open Air Edition 2021. Dus met hetzelfde enthousiasme én meer gaan we door om in 2021 een ONGEKEND EVENT neer te zetten. Voor de bezoekers, voor de sponsors, voor de bands, voor Oirschot. Maar vooral voor al die jongens met Duchenne. Houd dus onze facebookpagina en website in de gaten!
Mochten er nog vragen zijn, bel of mail ff met jouw contactpersoon of via info@go4duchenne.nl
 
🤘🏼🎸🔥 SAMEN ROCKEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! 🔥🎸🤘🏼