Petra Goossens gehele week mee als verzorgster van Cody

Tijdens de zomervakanties met de stichting Wigwam hebben wij de familie Stavorinus ontmoet. Met elkaar hebben wij leuke activiteiten ondernomen, goede gesprekken gehad, zijn we elkaar tot steun geweest maar vooral hebben we ook veel plezier gehad en gelachen. Ze vertelde ook regelmatig vol enthousiasme over de Duchenne Heroes week en het team Go4Duchenne. Onlangs hebben ze mij gevraagd of ik mee wil gaan als begeleidster voor de week in September 2019. Gezien mijn thuissituatie moest ik daar even over nadenken en nagaan of ik het geregeld kon krijgen om een week weg te gaan. En ja ik ga mee! Een eerste ‘overwinning’ is binnen…..!

Ik kijk er naar uit om deze week mee te mogen beleven en te kunnen ervaren hoe we met elkaar Duchenne de wereld uittrappen!!

Groetjes, Petra