Music in O’town op zaterdag 11 mei 2024

Vette drumsolo’s, snerpende gitaren, heerlijke meezingers, drank en gezelligheid. De perfecte ingrediënten voor een muziekfestivalletje. 11 mei 2024 dansen we onze schoenzolen kapot en proosten we de glazen stuk voor Duchenne.

Team Go4Duchenne fietst dit jaar voor de 10e keer Duchenne Heroes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar, grotere naamsbekendheid en meer slagkracht voor de spierziekte Duchenne, organiseert het team een waar festival in samenwerking met Brouwerij VandeOirsprong. De bands worden opgetrommeld, de aankleding doorgesproken en vrijwilligers staan in de startblokken.

Zet 11 mei aanstaande op je festiviteiten-kalender en help mee om de levensverwachting van kinderen met Duchenne te verlengen, hun ouders met de aanschaf van hulpmiddelen en de wetenschap met de financiële middelen voor onderzoek en medicatie.

KOOP HIER JOUW TICKETS

Houd onze socials en website in de gaten voor de invulling van deze dag. Spektakel gegarandeerd, de dankbaarheid is gigantisch en over de gezelligheid zal nog lang worden nagepraat.

Last but not least: Dank aan onze sponsoren die dit mogelijk maken!