Aspergediner voor Duchenne op maandag 13 mei 2019

Op maandag 13 mei kunt u in  het pop-up restaurant bij de familie van Gerven op het land terecht voor een speciale, compleet verzorgde avond die in het teken staat van culinair genieten én het goede doel. Koks Arno Smits en Martino Verbruggen brengen een prachtig 4-gangen diner op tafel, terwijl Hans en Hans van Mitras de drankjes zullen verzorgen. Tussen de gangen door zal team Go4Duchenne zich aan jullie voorstellen: Alweer voor de 6e keer doen zij mee aan Duchenne Heroes, een loodzware mountainbiketocht van 700 kilometer om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze slopende spierziekte. Deze speciale avond wordt u aangeboden voor € 75,- (4-gangen diner inclusief alle drankjes)  en de opbrengst gaat volledig naar Duchenne Parent Project.

Voor meer info over dit event en reserveringen:
Check
natuurlijkasperges.nl/go-for-duchenne/


Uiteraard bent u ook van harte welkom op één van de andere dagen:

Van 9 t/m 19 mei 2019 vindt de 1e editie plaats van Natuurlijk Asperges. Een bijzonder evenement aan de groene corridor. 11 Dagen culinair genieten in dit pop-up restaurant te Oirschot bij de familie van Gerven op het land.

Het riante stijlvolle restaurant met open keuken zal open zijn voor lunch en diner en biedt plaats aan 150 gasten. Het sfeervolle terras geeft uitzicht over de aspergevelden en biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, als voor grotere gezelschappen. Indien nodig is het restaurant compleet overdekt. De koks en bediening van ‘2Cook Events’ en ‘Cooks for You’ zorgen voor een onvergetelijke ervaring, met de vers gestoken asperges in combinatie met andere streekproducten. Naast het reguliere team van Natuurlijk Asperges zal een aantal restaurants uit de omgeving ‘acte de présence’ geven.

U kunt reserveren voor een 3-gangen lunch of 4-gangen diner, met in iedere gang de vers gestoken asperges van ‘Van Gerven’ verwerkt tot een smaakvol en creatief gerecht.

9 t/m 19 mei dagelijks geopend voor:
Lunch | ontvangst vanaf 12.00 – 12.30 tot 16.00 | 3 gangen € 39,50
Diner | ontvangst vanaf 18.30 – 19.00 tot 23:00 | 4 gangen € 55,00

Reserveren via www.natuurlijkasperges.nl
Meer info: 06-239 66 866 / info@natuurlijkasperges.nl