Go4Duchenne ook in 2019 weer aan de start!

Het Oirschotse team Go4Duchenne heeft al 6 jaar op rij deelgenomen aan Duchenne Heroes. En dat allemaal om geld in te zamelen voor het goede doel. Dat doen we onder het motto “Samen fietsen we Duchenne de wereld uit.” Dit jaar gaan we wederom aan de bak in een nieuwe samenstelling.

Duchenne Heroes 2018 was FANTASTISCH! Het was een prachtige week, met enorm mooi weer, een schitterende en verrassende route vanuit zuid België, uitstekende accommodaties met prima verzorging, gelukkig weinig materiaal pech en een geweldige team spirit van alle deelnemers van team Go4Duchenne en hun enthousiaste begeleiders. Het ontbrak ons echt aan helemaal niks. Wat een belevenis wederom!

Samen met alle andere Heroes, begeleiders en vrijwilligers is er weer een fantastisch resultaat neergezet. Met zijn allen hebben we weer bijna 1 miljoen euro ingezameld voor het broodnodige onderzoek naar een medicijn. Maar de ziekte is nog steeds fataal. En wij vinden dat niet kunnen. Dus gaan we als team Go4Duchenne in 2019 door.

Dit jaar staan we met 4 fanatieke mannen en 1 super fanatieke dame weer aan de start van Duchenne Heroes 2019. Twee oude rotten, Roel van de Ven en Hans van Esch aangevuld met nog een oude bekende namelijk Henk Stavorinus! Henk is weer volop in training om zijn mannetje te kunnen staan in deze duurproef. Daarnaast twee nieuwe gezichten Wijnand Dijkstra met zijn dochter Marit, zij was er vorig jaar bij als persoonlijke verzorgster van Cody en heeft de sfeer dus al geproefd en gaat nu zelf de uitdaging aan samen met haar vader die evenals Marit voor het eerst op de mountainbike zit! Cody zal dit jaar wederom optreden als bezielende teamcaptain en Hans Engelhard zal, evenals vorig jaar, wederom als begeleider en chauffeur meegaan. Een prachtig Go4Duchenne-team wat weer een mooie bijdrage zal leveren aan Duchenne Heroes 2019. Iedereen is volop bezig met het werven van sponsoren om ook financieel zijn of haar bijdrage te leveren. Daarnaast gaan we evenals de afgelopen jaren een toertocht organiseren, waar mountainbikers, wielrenners en een recreatieve fietsers aan deel kunnen nemen. Dit prachtige evenement zal plaatsvinden op 26 mei 2019 en de opbrengst gaat volledig naar aan ons team en is een belangrijke bijdrage aan het sponsor totaal. Graag nodigen wij iedereen uit om hier aan deel te nemen.