Go4Duchenne ook in 2018 weer aan de start!

Het Oirschotse team Go4Duchenne heeft al 4 jaar op rij deelgenomen aan Duchenne Heroes. En dat allemaal om geld in te zamelen voor het goede doel. Dat doen we onder het motto “Samen fietsen we Duchenne de wereld uit.” Dit jaar vieren zij dus hun 1e lustrum…..!

Duchenne Heroes 2017 was FANTASTISCH! Het was een prachtige week, met meestal mooi weer, een schitterende en verrassende route vanuit Duitsland, prima accomodaties met uitstekende verzorging, weinig materiaal pech en een geweldige team spirit van alle deelnemers van team Go4Duchenne en hun enthousiaste begeleiders. Het ontbrak ons echt aan helmaal niks. Wat een belevenis wederom!

Samen met alle andere Heroes, begeleiders en vrijwilligers is er weer een fantastisch resultaat neergezet. De bijna 400 Heroes hebben meer dan 1,2 mln ingezameld voor het broodnodige onderzoek naar een medicijn. Maar de ziekte is nog steeds fataal. En wij vinden dat niet kunnen. Dus gaan we als team Go4Duchenne in 2018 door.

Dit jaar staan we met 4 fanatieke mannen weer aan de start van Duchenne Heroes 2018. Martijn Bressers, vorig jaar nog pechvogel met al in de voorbereidingen een gebroken sleutelbeen (maar wel als fantastische begeleider in 2017 de speciale duchenne Heroes sfeer geproefd) gaat zich samen met zijn neef John van Kollenburg als kersverse nieuwe Heroes inzetten voor dit goede doel, samen met Roel van de Ven en Hans van Esch, welke respectievelijk voor de 4e keer en de 2e keer in succesie deze mooie maar zware uitdaging zullen aangaan. Extra trots zijn we op Henk Stavorinus: Henk is de vader van Cody, onze teamcaptain. Ook dit jaar gaat hij samen met onze nieuweling Arno Brouw mee als chauffeur, begeleider en mental coach om het team van Go4Duchenne te ondersteunen. Hij weet als vader van een kind met Duchenne als geen ander hoe noodzakelijk het is dat we dit blijven doen. Dus we zijn al begonnen met diverse activiteiten om dit jaar ook weer een fraai bedrag binnen te halen. Helpt u ons daarbij?